sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Passendalestraat 199
    8980 Passendale
  • 051 78 83 83

Christiaens NV

We make technology work.

Christiaens begrijpt de problematiek van de KMO beter dan wie ook. Sinds 1982 heeft het bedrijf immers honderden KMO’s bijgestaan bij de keuze, realisatie en ondersteuning van IT-oplossingen.
Dit met drie basisprincipes die klanten sterk waarderen:

1) Een pragmatische aanpak die de eenvoud van de bedrijfsprocessen respecteert.
2) Een full-service dienstverlening waar IT-infrastructuur, bedrijfssoftware en diensten geïntegreerd worden tot een totaaloplossing.
3) Sterke partnerships met marktleiders in hun domein.

‘We make technology work’ is bij Christiaens geen loze slogan. Onze uitdaging bestaat er niet in om IT-infrastructuur en bedrijfssoftware te verkopen, maar om deze componenten samen te brengen tot een reëel werkende oplossing. Daar is heel wat expertise voor nodig en die heeft Christiaens in huis.

Omdat iedere KMO uniek is, zal Christiaens een oplossing uitwerken die exact afgestemd is op de behoeften van uw bedrijf. Steeds vanuit dezelfde filosofie hanteert Christiaens een pragmatische aanpak die, ondanks de vaak ingewikkelde achterliggende technologie, de bedrijfsprocessen niet alleen efficiënter maar ook eenvoudiger maakt. Zo bent u zeker van een oplossing die zal meegroeien met uw bedrijf.


Foto's van Christiaens NVChristiaens NV in het kort

Diensten

  • Leveren van hardware
  • Netwerkbeheer
  • Onderhoud van computers

Doelgroep

  • Bedrijven