Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen

Michael Smith

Waarom ben ik de beste keuze voor u?

Vrijblijvend advies. Geen oplossing: geen kosten. Ik herstel en onderhoud alle merken computers, ongeacht leeftijd en besturingssysteem: Windows, MacOS, Linux, ... Ik bouw, host en beheer een website voor uw zaak of vereniging, webshop of webapplicatie op maat. E-mail beheer en hosting. Daarnaast ontwikkel ik voor u ook traditionele software op maat in verschillende systeemprogrammeertalen (C/C++, Rust, Go, ...).

Ik ben onafhankelijk, zelfstandig computer expert, systeemprogrammeur en systeembeheerder met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende disciplines. Ik werk correct, stipt met focus op veiligheid en privacy.

Wat kan ik u bieden?

Onderhoud, upgrades en herstelling van computers. Hardware en software. Bouw, beheer en hosting van websites. Beheer en hosting van e-mail. Ontwikkeling van software op maat, zowel webapplicaties als het programmeren in systeemtalen.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten zijn particulieren die snel en betaalbaar willen geholpen worden met computerproblemen enerzijds. Anderzijds ook zowel kleine ondernemingen die een eenvoudige en betaalbare website, e-mail hosting of een softwarepakket op maat willen, alsook grote multinationals die op zoek zijn naar betrouwbare expertise in (web) softwareontwikkeling.Deze computer service bureau in het kort

Diensten

  • Onderhoud van computers
  • Reparatie van computers
  • Systeembeheer, Softwareontwikkeling
  • Webdesign

Doelgroep

  • Bedrijven
  • Particulieren