Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Oostdijk 98 c201
    2830 Willebroek
  • 32499981516

IT Thys

Waarom is IT Thys de beste keuze voor u?

We differentiëren ons van computerwinkels door onze persoonlijke en merkonafhankelijke aanpak. U hebt dus één aanspreekpunt voor al uw vragen en problemen en u krijgt advies dat niet gebonden is aan bepaalde merken en leveranciers. Wij hanteren een eerlijk en een juist prijskaartje voor uw herstelling, dit komt omdat wij werken met een (BTW vrij) uurtarief, dus niet met een vast tarief zoals vele anderen. Indien er hardware moet vervangen worden, nemen we steeds contact met u op, dit om onaangename verrassingen te vermijden.

Meer over IT Thys:

IT Thys is een merkonafhankelijke IT dienstverlener en levert IT diensten en producten aan zowel professionelen als particulieren.

Wat kan IT Thys u bieden?

Installatie & configuratie Softwareproblemen oplossen zoals virusbesmetting, foutmeldingen, upgrade naar Windows 10 en dergelijke. Assemblage & montage Herstellen computers met hardware problemen zoals een defect toetsenbord, kapotte harde schijf en andere defecten. Datarecuperatie Het maken of terugplaatsen van een reservekopie, het terughalen van verwijderde bestanden en het overzetten van gegevens.

Wie gingen u voor?

U hebt dus aanspreekpunt voor al uw vragen en problemen en u krijgt advies dat niet gebonden is aan bepaalde merken en leveranciers.Deze computer service bureau in het kort

Diensten

  • Onderhoud van computers
  • Reparatie van computers

Doelgroep

  • Bedrijven
  • Particulieren