Christiaens NV


Passendalestraat 199 8980 Passendale
051 78 83 83 Klik om te bellen

Over Christiaens NV

We make technology work.

Christiaens begrijpt de problematiek van de KMO beter dan wie ook. Sinds 1982 heeft het bedrijf immers honderden KMO’s bijgestaan bij de keuze, realisatie en ondersteuning van IT-oplossingen.
Dit met drie basisprincipes die klanten sterk waarderen:

1) Een pragmatische aanpak die de eenvoud van de bedrijfsprocessen respecteert.
2) Een full-service dienstverlening waar IT-infrastructuur, bedrijfssoftware en diensten geïntegreerd worden tot een totaaloplossing.
3) Sterke partnerships met marktleiders in hun domein.

‘We make technology work’ is bij Christiaens geen loze slogan. Onze uitdaging bestaat er niet in om IT-infrastructuur en bedrijfssoftware te verkopen, maar om deze componenten samen te brengen tot een reëel werkende oplossing. Daar is heel wat expertise voor nodig en die heeft Christiaens in huis.

Omdat iedere KMO uniek is, zal Christiaens een oplossing uitwerken die exact afgestemd is op de behoeften van uw bedrijf. Steeds vanuit dezelfde filosofie hanteert Christiaens een pragmatische aanpak die, ondanks de vaak ingewikkelde achterliggende technologie, de bedrijfsprocessen niet alleen efficiënter maar ook eenvoudiger maakt. Zo bent u zeker van een oplossing die zal meegroeien met uw bedrijf.

Foto's

Kantoor Christiaens

Christiaens NV in het kort

Diensten

Leveren van hardware
Netwerkbeheer
Onderhoud van computers

Doelgroep

Bedrijven

Artikelen

Christaiesn lanceert BoCount Dynamics, software voor accountantskantoren en hun klanten

Marc Christiaens, zaakvoerder Christiaens: "BoCount Dynamics is een dynamische en innovatieve bedrijfssoftware om op een gebruiksvriendelijke en slimme manier uw boekhouding, facturatie, administratie,...

Onze locatie

Christiaens NV


Passendalestraat 199 8980 Passendale
051 78 83 83 Klik om te bellen