Control Alt Repair


Broekem 49 3740 Bilzen
0495683408 Klik om te bellen

Over Control Alt Repair

Waarom is Control Alt Repair de beste keuze voor jou?

Een computer en laptop reparatie service aanbieden waar de klant écht centraal staat. Deze zaak is Control Alt Repair geworden. Omdat we weten hoe kostbaar tijd is rijden wij voor onze klanten heen en weer om zo spoedig mogelijk hun defecten apparaten te herstellen, onderhouden en installeren.

Meer over Control Alt Repair:

Sinds begin dit jaar hebben we besloten om een eigen zaak te starten met één simpele missie; een computer en laptop reparatie service aanbieden waar de klant écht centraal staat. Deze zaak is Control Alt Repair geworden. Omdat we weten hoe kostbaar tijd is rijden wij voor onze klanten heen en weer om zo spoedig mogelijk hun defecten apparaten te herstellen, onderhouden en installeren. Dit doen we dan ook direct op twee locaties, Bilzen en Aarschot (en omstreken).

Wat kan Control Alt Repair je bieden?

Reparatie en onderhoud, herinstallaties, preformance boosts, virussen en spyware verwijderen, randapparatuur installeren en dit alles op locatie of wij halen het ter plekken op!

Wie gingen je voor?

Onze klanten komen uit de buurt van Bilzen en Aarschot, omdat dat onze twee locaties zijn. Ons doel is om de klant zo min mogelijk hoofdpijn te bezorgen, wij halen het toestel op en leveren het na reparatie zodat u zich niet hoeft te verplaatsen.

Control Alt Repair in het kort

Diensten

Netwerkbeheer
Onderhoud van computers
Reparatie van computers

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Logo Control Alt Repair

Control Alt Repair

Control Alt Repair


Broekem 49 3740 Bilzen
0495683408 Klik om te bellen