Executive Computer Training Bvba


Oosterveldlaan 211 2610 Wilrijk
03 239 54 67 Klik om te bellen

Over Executive Computer Training Bvba

Opleiding en cursus op maat
U bent op zoek naar de perfecte IT opleiding op maat van u en/of van uw medewerkers? Dan bent u alvast op de juiste plaats aangekomen. Bij al onze projecten staan kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie centraal. Uw vraag maken wij tot onze zorg.

Bedrijven, particulieren, executives, wij zijn er voor iedereen. Ons team heeft immers ervaring met opleidingen in zeer uiteenlopende groepen op vlak van grootte, opleiding, ervaring en voorkennis. Ook privé- cursussen behoren tot de mogelijkheden. Basis cursussen of gespecialiseerde IT opleidingen? In het Nederlands of in een andere taal? Misschien dat u vindt wat u zoekt bij ons maatwerk of bij onze open opleidingen.
Wij herwerken uw vraag graag tot een concreet voorstel op maat van uw verwachtingen.

Wij houden ook rekening met uw budget. Niet alleen door het hanteren van betaalbare prijzen, maar ook door u te informeren over kortingen en/of premies. Zo kunnen bedrijven maar ook werknemers gebruik maken van subsidies. Meer informatie hierover vindt u in onze rubriek over subsidies.

Om u maximaal van dienst te kunnen zijn, verkennen wij de opleidingsmarkt ook naar nieuwe initiatieven, zowel inhoudelijk als op vlak van organisatiemogelijkheden. Informatie over nieuwe initiatieven vindt u in onze rubriek nieuws.

Wenst u opleidingen te volgen in Nederland? Dat kan. Neem contact met ons.
zie gerust even rond op onze site. Gevonden wat u zocht? Contacteer ons dan snel voor de praktische uitwerking van uw vraag. Nog niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten, wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing.

Foto's

Executive Computer Training Bvba in het kort

Diensten

Ict
Opleidingscentra

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Executive Computer Training Bvba


Oosterveldlaan 211 2610 Wilrijk
03 239 54 67 Klik om te bellen