PageDynamix


Rodenbachlaan 8 2980 Zoersel
0496652515 Klik om te bellen

Over PageDynamix

Waarom is PageDynamix de beste keuze voor u?

Het overkomt de meeste mensen, tijdens het opstarten doet de computer erg vreemd of na het opstarten is de computer intens traag geworden. Bepaalde programma’s werken niet meer of het scherm doet niet meer wat het eerder altijd deed. Iedereen krijgt er op een gegeven moment mee te maken.

In de meeste gevallen is een computerprobleem te wijten aan het niet onderhouden – of slecht onderhouden – van de computer. Ondanks dat het een stukje software is waar de computer grotendeels op draait, heeft ook dit onderhoud nodig. Soms is het nodig om de computer grondig schoon te maken of zelfs opnieuw te installeren om deze goed te laten functioneren.

Meer over PageDynamix:

COMPUTERPROBLEMEN? IK HELP U GRAAG VERDER! Bij mij kunnen zowel particulieren, zelfstandigen als KMO’s terecht voor computer ondersteuning. Ook bij aankoop van nieuw materiaal geef ik u graag mijn professioneel advies & tips. Ik kom graag bij u langs, thuis of op kantoor en voor kleinere problemen kan ik u onmiddellijk bij staan via “hulp op afstand”.

Wat kan PageDynamix u bieden?

Ik ben op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op IT gebied. Aarzel niet om mij even te contacteren als u vragen hebt betreft het installeren van hard- of software. Ik zal er alles aan doen om u tevreden te houden en wil met mijn no-nonsense beleid ervoor zorgen dat computerdiensten voor iedereen is.

PageDynamix in het kort

Diensten

Leveren van hardware
Netwerkbeheer
Onderhoud van computers
Reparatie van computers

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Logo PageDynamix

PageDynamix

PageDynamix


Rodenbachlaan 8 2980 Zoersel
0496652515 Klik om te bellen